etiketti; UNITAS; tulitikkuetiketti - Pohjoismaiden Yhdyspankki; Tulitikku Oy
fyysinen kuvaus: Punareunainen tulitikkuetiketti, kekskellä mustavalkokuva toiminnasta pankkisalissa. Oikeassa yläkulmassa punainen ympyrä, jossa valkoisin kirjaimin UNITAS.
Keywords: mainosgrafiikka; tuote-etiketit; mainonta; mainokset; rahalaitokset; pankit; tulitikkuetiketit