Helsinki-Malmin lentoasema - Nurmi, Juho
sisällön kuvaus: Helsinki-Malmin lentoasema. Vuonna 1938 valmistuneen terminaalirakennuksen ravintola. Keskellä oleavt kattolamput sekä ulko- että sisäikkunat alkuperäisiä.
Keywords: lentoasemat; lentokentät; lentoliikenne; rakennukset; ravintolat; ikkunat; valaisimet; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Malmi Helsinki, Malmin lentoasema