Maanpuolustuskorkeakoulu, Kadettikoulu vuoteen 1993, Santahamina - Hakli, Kari
sisällön kuvaus: Maanpuolustuskorkeakoulu, Kadettikoulu vuoteen 1993, Santahamina. Koulurakennus, 2. kerroksen halli. Lasiseinän takana uimahalli. Arkkitehti Olavi Sortta 1939, valmistunut 1940.
Keywords: arkkitehtuuri; funkitionalismi; korkeakoulut; sotilaskoulutus; urheiluhallit; liikuntatilat; eteistilat; aulat; portaat; portaikot; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Santahamina Helsinki