Nainen ja sotilasunivormuinen mies Karhupuistossa, vasemmalla kuvanveistäjä Jussi Mäntysen veistos Mesikämmen muurahaispesällä - Kannisto, Väinö Aleksi
sisällön kuvaus: Nainen ja sotilasunivormuinen mies Karhupuistossa, vasemmalla kuvanveistäjä Jussi Mäntysen veistos Mesikämmen muurahaispesällä. Taustalla kerrostalo Agricolankatu 13.
Keywords: puistot; miehet; naiset; vaatteet takit univormut; jalkineet; päähineet; laukut käsilaukut; veistokset patsaat; kuvataide; sotilaat; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Torkkelinmäki Helsinki, Karhupuisto. Agricolankatu 13