Säätytalon (Nikolainkatu, nyk. Snellmaninkatu) takafasadi nähtynä Ritarikadun suunnasta. - Hausen, Reinhold
sisällön kuvaus: Säätytalon (Nikolainkadulla, nyk. Snelmanninkatu) takafasadi kuvattuna Ritarikadun suunnasta, etualalla Säätytalon puisto. Vuonna 1890 valmistuneen Gustaf Nyströmin suunnitteleman Säätytalon pihalla sijaitseva suihkulähde on niin ikään arkkitehdin