Helsinki, yleiskuva - Sky-Foto Möller
sisällön kuvaus: Helsinki, yleiskuva.
Keywords: kaupunkiympäristö; rakennukset hallintorakennukset asuinrakennukset; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kaartinkaupunki Helsinki