Työväen urheiluliiton (TUL) IV liittojuhla, avajaiset Olympiastadionilla
sisällön kuvaus: Työväen urheiluliiton (TUL) IV liittojuhla, avajaiset Olympiastadionilla. Elannon kokoelma.
Keywords: urheilujärjestöt; rakennukset; urheilu; osuustoiminta; Osuusliike Elanto; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Töölö Helsinki, Taka-Töölö Helsinki, Paavo Nurmen tie