astia; säilytysastia; apteekkipurkki
fyysinen kuvaus: Posliinia, kannellinen, sylinterin muotoinen, hieman ylöspäin laajeneva, suulta vähän kapeampi. Jalusta hieman ulkoneva. Kansi peltiä, maalattu tumman punaruskeaksi. Nimilappu paperinen, kapiteeliteksti, kirjainten koko 1,1 cm. Kuten L:13:309.
Keywords: apteekit; farmasia; lääkkeet; säilytys; astiat