Elokuvateatteri Capitol - Hakli, Kari
sisällön kuvaus: Elokuvateatteri Capitol. Mannerheimintie 16. Sisääntuloaula. Mosaiikkilattioita ja sisustusta.
Keywords: elokuvateatterit; sisustus; lattiat; koristelu; astrologia; symbolit; Capitol; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kamppi Helsinki, Mannerheimintie 16