rakennuspiirustus, Ritarikatu 7; Ritning till byggnaden å tomten n:o 7 vid Riddargatan i Helsingfors - Lindberg, Hugo; Lindberg, Hugo
sisällön kuvaus: erikoispiirustus rakennuksen Ritarikatu 7 julkisivusta
Keywords: rakennuspiirustukset; kerrostalot; asuinrakennukset; kivitalot; julkisivut; ovet; ikkunat; sisäänkäynnit; ornamentit; käyttöaika 1899-1900