Ensimmäinen maailmansota - Timiriasew, Ivan
sisällön kuvaus: Ensimmäinen maailmansota. Keisari Nikolai II:n vierailu Helsingissä 10 - 11. maaliskuuta 1915. Keisari lähdössä paluumatkalle Helsingin rautatieasemalta.
Keywords: rautatieasemat; sotilaat; vaatteet sotilaspuvut; Suomi, Uusimaa, Helsinki, Kluuvi Helsinki, Rautatieasema