Agricolankatu 9. Fleminginkatu 5 Helsinki; Asunto Oy Fleminginkatu 5 - Rakennusmestari O.E. Koskinen; Huugo Kaista, A.A. Pirilä, Elannon rakennuskonttori
historia: Ikkuna- ja ovimuutoksia 1. krs (Huugo Kaista, 1926). Ovi- ja ikkunamuutoksia (Elanto, rakennuskonttori, 1930). Ovimuutos (A.A. Pirilä, 1934).
Keywords: suunnittelu: 1910; käyttöönotto: 1911