Virtuaaliyliopistotoiminnan arviointi : [arviointityöryhmä: Timo Aarrevaara, Jari Stenvall, Sirkka Saranki-Rantakokko, Antti Syväjärvi]. - Aarrevaara, Timo.; Stenvall, Jari.; Syväjärvi, Antti; Saranki-Rantakokko, Sirkka; Opetusministeriö. Koulutus- ja tiedepolitiikan osasto; Opetusministeriö ([Helsinki] : Opetusministeriö, koulutus- ja tiedepolitiikan osasto : Yliopistopaino [jakaja], 2007)
Sammandrag: Utvärdering av verksamheten i det virtuella universitet.
Abstract: The evaluation of virtual university functions.
Myös verkkoaineistona (ISBN 978-952-485-449-8, PDF).
Keywords: virtuaaliyliopistot; arviointi; rahoitus; tulokset; vaikuttavuus; yliopistot; korkeakoulut; korkeakouluopetus; verkko-opetus; tieto- ja viestintätekniikka; opetuskäyttö