Handbook of affective sciences

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

QR-koodi
Finna-arvio
(0)

Handbook of affective sciences

Tallennettuna:
Muut nimekkeet
Affective sciences
Ulkoasu
1 online resource (xvii, 1199 pages) : illustrations (some color)
Kieli
englanti
Julkaisija Oxford ; New York : Oxford University Press 2003.
SarjaSeries in affective science
Luokitus
Aiheet
Lisätiedot
edited by Richard J. Davidson, Klaus R. Scherer, H. Hill Goldsmith
Bibliografia
Includes bibliographical references and index.
ISBN
9780198029120 electronic bk
0198029128 electronic bk
9780195126013
0195126017
0195302052 electronic bk
9780195302059 electronic bk
1280830972
9781280830976
9786610830978
6610830975
PääsyAineisto on käytettävissä Jyväskylän yliopiston verkossa
Huomautukset
EBSCOhost
Standarditunnukset
2875796
EAN 9780195126013
Julkaisijan tunnus
EBSCO eBook ocm60555800