Teacher turn-allocation and repair practices in classroom interaction : a multisemiotic perspective - Kääntä, Leila (Jyväskylä studies in humanities, ISSN 1459-4323, 2010)
Opettajan vuoronanto- ja korjauskäytänteet luokkahuonevuorovaikutuksessa : multisemioottinen näkökulma.
Keywords: luokkayhteisö; luokkatyöskentely; opettajat; oppilaat; opettaja-oppilassuhde; vuorovaikutus; sosiaalinen vuorovaikutus; kielellinen vuorovaikutus; diskurssi; elekieli; palaute; opetuskeskustelu; englannin kieli; kulttuurierot