Bioenergian potentiaalitarkastelu Pirkanmaan alueelta - energiaomavaraisuuden jäljillä - Kinnunen, Miia (2011)
Study of bioenergy potentials in Pirkanmaa region – tracing the energy self-sufficiency.
Keywords: energia; uusiutuvat energialähteet; energiantuotanto; bioenergia; maatilat; biokaasu; Pirkanmaa; Suomi; energiaomavaraisuus