Advances in enzymology and related areas of molecular biology : Volume 77

Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

QR-koodi
Finna-arvio
(0)

Advances in enzymology and related areas of molecular biology : Volume 77

Tallennettuna:
Ulkoasu
1 online resource (1 volume)
Kieli
englanti
Huomautukset
Includes indexes.
Julkaisija Oxford : Wiley-Blackwell 2011.
Luokitus
Aiheet
Lisätiedot
edited by Eric J. Toone
Bibliografia
Includes bibliographical references and indexes.
ISBN
9780470920527 electronic bk
0470920521 electronic bk
9780470638354
0470638354
9781118105771
111810577X
9780470920541
0470920548
PääsyAineisto on käytettävissä Jyväskylän yliopiston verkossa
Huomautukset
EBSCOhost
Standarditunnukset
9786613025432
doi 10.1002/9780470920541
Julkaisijan tunnus
EBSCO eBook ocn761321877