Yhteen ääneen : suomalaisia hengellisiä lauluja - Bartling, Säde (Helsinki : Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry, 2015)
46 kappaletta.
Musiikin esityskokoonpano: melodia, sointumerkit.
Sanat: suomi.
Keywords: hengelliset laulut