Reprezentacii političeskogo krizisa na Ukraine v gazete "Novaâ gazeta" - Ripatti, Elina (2017)
Ukrainan poliittisen kriisin representaatiot "Novaja Gazeta" -lehdessä.
Keywords: media; kriisit; representaatio; diskurssi; Venäjä; Ukraina