Pre-service teachers and guided inquiry-based science teaching with simulations - Lehtinen, Antti; Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta (Jyväskylä : University of Jyväskylä, 2017)
Yhteenveto.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: luokanopettajat; alakoulu; luonnontieteet; matemaattiset tieteet; käsitykset; asenteet; opetuskäyttö; opetusmenetelmät; tutkiva oppiminen; tieto- ja viestintätekniikka; osaaminen; ammattitaito; simulointi; klasslärare; lågstadiet; naturvetenskaper; matematiska vetenskaper; uppfattningar; attityder; simulering; användning i undervisning; undervisningsmetoder; informations- och kommunikationsteknik; kunnande; yrkesskicklighet; simulations; beliefs; inquiry-based learning; scaffolding; simulointiq; tieto-ja viestintätekniikka