Moral values in conflict in care : longitudinal historical perspective - Wardi, Eva; Helsingin yliopisto. Valtiotieteellinen tiedekunta (Helsinki : University of Helsinki, 2021)
Tiivistelmä.
Nationalismin etiikka Suomessa : punaorpojen kasvattajien valkoisen normin saksalaiset aatehistorialliset juuret 1918 / Eva Wardi. (kolmas eripainos suomeksi).
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta.
Väitöskirja
Sisältää bibliografisia viitteitä.
Keywords: työelämä; ammattietiikka; arvot; moraali; oikeudenmukaisuus; ristiriidat; vuorovaikutus; kognitiivinen dissonanssi; työntekijät; työyhteisöt; vanhustenhuolto; lastenhuolto; toiminnan teoria; kehittävä työntutkimus; työelämän suhteet; arvokeskustelu; arvokasvatus; roolit; väitöskirjat