Ajankohtaisselonteko turvallisuusympäristön muutoksesta - Suomi. Ulkoasiainministeriö; Suomi. Valtioneuvosto (Helsinki : Valtioneuvosto, 2022)
Redogörelse om förändringarna i den säkerhetspolitiska miljön.
Government report on changes in the security environment.
Keywords: ulkopolitiikka; turvallisuuspolitiikka; puolustuspolitiikka; toimintaympäristö; muutos; kansainvälinen yhteistyö; turvallisuus; kyberturvallisuus; hybridivaikuttaminen; sisäinen turvallisuus; varautuminen; huoltovarmuus; väestönsuojelu; Suomi