"Ensin läksyt, sitten huvit" : prosessikuvaus Myllykeskus-hankkeen kerhotoiminnasta - Vuorenmaa, Heidi ([Kotka] : Kymenlaakson ammattkorkeakoulu, 2006)
Abstract: "First Homework and then Fun" : Description of the Process of "Myllykeskus-hanke" - Project After School Club.
AMK-opinnäytetyö
XLUETTELOITU
Keywords: kerhotoiminta; kerhot; suunnittelu; lapset (ikäryhmät); koululaiset; prosessikuvaus