Hyvä liiketoimintapäätös ja johdon vastuu - Salo, Marika (Talentum, 2015)
Abstract.
Keywords: liiketoiminta; päätöksenteko; liiketalous; liikkeenjohto; vahingonkorvausvastuu; vastuu; velvollisuudet; oikeudellinen sääntely; yhtiöoikeus; osakeyhtiölaki; johtajat; päätökset; prosessit; toimintaympäristö; affärsverksamhet; beslutsfattande; företagsekonomi (ekonomi); företagsledning; skadeståndsansvar; ansvar; skyldigheter; rättslig reglering; bolagsrätt; lag om aktiebolag; ledare (roll); beslut; processer; verksamhetsmiljö; sähköiset julkaisut