Keisarikunta - Pekka Mandart; Pamela Mandart; Sami Keski-Vähälä; Pekka Mandart; Kari Sohlberg; Jari Innanen; Heikki Innanen; Marzi Nyman; Pirjo Rossi; Elina Kolehmainen; Riitta-Leena Norberg; John Stark; et al. (2004)
Pekka Mandartin ohjaama ja Sami Keski-Vähälän kanssa käsikirjoittama musiikkielokuva Keisarikunta (2004) kertoo maankuulun jazz-ravintolan Fennian muusikoista, ystävyydestä, rakkaudesta ja kiihkeästä elämänrytmistä Kotkan satamakaupungissa 1950-luvun puolivälissä.
Keywords: alkoholinkäyttö; blues; Heiskanen, Reino; jazz; Kauppinen, Heikki; Kotka; Laitinen, Keijo; Liikanen, Erkki; Miettinen, Olli; muusikot; parisuhde; parturi-kampaamot; prostituoidut; ravintolat; salakauppa; satamakaupungit; swing; taiteilijat; Tani, Reijo; Vainio, Juha; yhtyeet; ystävyys