Ihania isoäitejä - Risto Linnus; Tauno Äijälä (1966)
Ohjelmasarjassa katsojat viedään ihanien isoäitien luo, joiden kanssa jutellaan, muistellaan menneitä, tavataan lastenlapsia jne. (Lähde: MTV:n ohjelmistokartat 1962-1969)
Keywords: isoäidit; muistelu