Ainoat oikeat - Saara Cantell; Jarkko Hentula; Olli Haikka; Jorma Reinilä; Maria Kangas; Outi Keskevaari; Heikki Färm; Jukka Nykänen; Pietari Koskinen; Sid Hille; Pirjo Rossi; Ninni Lahtinen; et al. (2013)
Saara Cantellin ohjaama ja Outi Keskevaarin käsikirjoittama romanttinen komedia Ainoat oikeat (2013) perustuu Keskevaarin Me Naiset -lehdessä julkaistuun jatkokertomukseen. Ystävykset Hanna (Anna-Maija Tuokko), Elli (Inka Kallén) ja Paula (Jenni Kokander) ovat kolmikymppisiä helsinkiläisiä sinkkuja. Toimittaja Elli harrastaa yhden illan juttuja, viestintäasiantuntija Paula seurustelee varatun miehen kanssa, mutta fysioterapeutti Hanna tapaa unelmiensa miehen, Markuksen, (Ilkka Villi), jonka kuitenkin katoaa jäljettömiin. Samaan aikaan Hanna saa kuntoutettavakseen auto-onnettomuudessa loukkaantuneen pääministerin Ismon (Antti Reini), joka rakastuu häneen ja vetää hänet julkisuuden pyörteisiin.
Keywords: alkoholinkäyttö; filmatisointi; fysikaalinen hoito; Helsinki; iltapäivälehdet; intohimo; itsenäisyyspäivät; julkisuuden henkilöt; julkisuus; juopumus; keskusteluohjelmat; kuntoutus; Lahti; liikuntaesteiset; lääkärikeskukset; mediasuhteet; onnettomuudet; parisuhde; poliitikot; poliittiset avustajat; poliittiset johtajat; pääministerit; rakastuminen; rakkaussuhde; ravintolat; seksuaalinen käyttäytyminen; synnytys; televisio-ohjaajat; televisiotoimittajat; toimittajat; toimitukset (media); toipuminen; turvamiehet; yhteishuolto; ystävyys; ystävät