Kuinka käänsin Rabobeston kylkiasentoon - Mari Mantela; Mari Mantela; Klaus Heydemann; Roosa Stenroos; Jani Kumpulainen; Timo Peltola; Timo Peltola; Jukka Nurmela; Panu Aaltio; Anne Karttunen; Maria Jännes; Milla Muurimäki; et al. (2021)
Avioelämänsä kynnyksellä oleva nainen on hukannut pulssinsa ja muuttunut kultaiseksi. Nainen yrittää selvittää muutoksensa syytä.