Huonekalupiirustus; Tuoli; Gregorius, 1169, 601 - Einari Kyöstilä; Keravan Puusepäntehdas; Stockmannin piirustuskonttori
Eteen- ja taaksepäin kaartuvilla jaloilla varustettu tuoli, klassisismia. Selusta taaksepäin kaartuva. Istuin ja selustan keskiosa verhoiltu.
Keywords: piirustukset (suunnittelu); huonekalusuunnittelu; huonekalut; tuolit