Damastin traditio ja innovaatio : tekstiilitaiteilija Dora Jungin toiminta ja damastien erityisyys - Fernström, Päivi (Kotitalous-ja käsityötieteiden julkaisuja, ISSN 1798-713X, 2012)
Abstract: The tradition and innovation of damask.
Keywords: Jung, Dora; tekstiilitaide; taidekäsityö; käsityö (toiminta); tekstiilitaiteilijat; muotoilu; taidetekstiilit; sisustustekstiilit; kodintekstiilit; pöytäliinat; pellava; tekstiilit; damastit