Kimeras hämnd - Kaaberböl, Lene.; Nyman, Karin (Stockholm : Rabén & Sjögren, 2013)
Vildhäxa del tre om Clara som tillhör en ätt av vildhäxor. Clara har börjat drömma konstiga drömmar där hon har vingar och klor eller där hon kryper längs marken som orm. Det hemska är att hon är klarvaken när hon drömmer. Och några av
Angående författarens härmed sammanhängande verk se: Eldprovet.
V
isbd2rda
Keywords: Clara, -- (fiktiivinen hahmo); barnlitteratur; ungdomslitteratur; fantasylitteratur; drömmar; parallella världar; magi; onda; människa-djur-förhållande; häxor -- flickor; katt