Köynnöksen kantajat Orisbergin kartanon edessä - Nederström, Kaarlo Paavo
mustavalkoinen
Keywords: juhlat; Kuopion oma sisäinen paikkalista, Suomi, Pohjanmaa, Isokyrö, Orismala, Orisberg, Pohjanmaa, Vaasan lääni, Isokyrö