Kuvauksia Oulun läänin oloista Aleksanteri I:n aikana. Edellinen osa, Maaherra Ehrenstolpesta ja läänin hallinnollisista oloista - Lehtonen, O. I. ([Helsinki] : Suomen historiallinen seura, 1925)
Mit einem Auszug in deutscher Sprache.
Väitöskirja
Kuuluu Kuopion lyseon kirjastoon, nro 15660.
Sidottu.