Viipuri, Sorvali, Vartiaisen kivisilta talvella - Tuntematon valokuvaaja
sisällön kuvaus: Sorvalista Saunalahteen ja Linnansaareen johtava Sorvalin kivisilta räjäytettiin toisen maailmansodan aikana.
Keywords: sillat; kivisillat; maisema; SORVALI; VIIPURI; TALVIKUVAT; , Viipuri, Sorvali