Wolkoffin talo, ruokasali - Rinno, Kenzi
sisällön kuvaus: Ruokasali kuvattuna makuuhuoneen puolelta. Vasemmassa reunassa takaseinällä ikoni ja oikeassa reunassa kaakeliuuni.
Keywords: Wolkoff House; tiled stoves; lights (fixtures); furnishings; icons (paintings); television (mass media); Suomi, Etelä-Karjala, Lappeenranta, Suomi, Lappeenranta, Keskus, Wolkoffin talo, Keskus, Kauppakatu 26