Uintikilpailut Lappeenrannassa; yleisöä Kimpisen uimalaitoksella, kilpailijat valmiina suoritukseen - Vartiainen, Gunnar
fyysinen kuvaus: vaaka
Keywords: urheilukilpailut; uimapuvut; UIMALAITOKSET; Suomi, Lappeenranta, Kimpinen, Lappeenranta, Kimpinen