Leon Biaudet ja Kuno Fredrik Nyman Loviisan Raatihuoneella
aihe: Valokuva, jossa professori Leon Biaudet (vasemmalla) vastaanottaa Säästöpankin kultaisen ansiomerkin pormestari Kuno Fr. Nymanilta (oikealla) Säästöpankin 100-vuotisjuhlassa Loviisan Raatihuoneella.
Keywords: banks (monetary institutions); savings banks; festivities; professors; mayors; seats of local government; Suomi, Uusimaa, Loviisa