Moderni, toisto ja ironia : Søren Kierkegaardin estetiikan aspekteja ja Joseph Hellerin Catch-22 - Mäkinen, Olli (Acta Universitatis Ouluensis, 2004)
Abstract: The modern, repetition and irony : Søren Kierkegaard's aesthetic aspects and Joseph Heller's Catch-22.
Keywords: Kierkegaard, Sören; Heller, Joseph; Heller, Joseph : Catch-22; Viettelijän päiväkirja; Toisto; Mozart-esseet; Catch-22; filosofia; estetiikka; eksistentialismi; hermeneutiikka; modernismi; kirjallisuudentutkimus; tekstianalyysi; tulkinta; ironia; toisto; hermeneutik; existentialism; filosofi; eksistentialismi