Tyttöjen kesken : monikulttuurisuus ja sukupuolten tasa-arvo nuorisotyössä - Honkasalo, Veronika (Helsinki : Nuorisotutkimusverkosto : Nuorisotutkimusseura, 2011)
Abstract: Among girls : youth work, multiculturalism and gender equality (s. 264-265).
Sammandrag: Flickor emellan : mångkulturalism och jämställdhet i ungdomsarbete (s. 262-263).
Summary: Among girls : youth work, multiculturalism and gender equality.
Tiivistelmä.
Sammandrag : Flickor emellan : mångkulturalism och jämställdhet i ungdomsarbete.
Abstract : Among girls : youth work, multiculturalism and gender equality.
Väitöskirja
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: väitöskirja -- sosiologia; väitöskirjat; nuorisotyö; monikulttuurisuus; tytöt; tyttötutkimus; toimijuus; nuoret; sukupuolentutkimus; sukulaisuus; liikunta; etnografia; maahanmuuttajat; tyttötyö; tasa-arvo.; sukupuoli; sukupuolisensitiivisyys; seksuaalisuus; perhekäsitykset; haastattelututkimus; ungdomsarbete; jämställdhet; flickor; mångkulturalism