Dokumenttielokuvaajan ilmaisulliset keinot : kuvaajan rooli performatiivisessa dokumenttielokuvassa - Ojala, Antti ([Rovaniemi], 2013)
Tiivistelmä.
Summary.
XLUETTELOITU
Keywords: tekijälähtöisyys; Somma sommarum; dokumenttielokuvat; kuvaus (liikkuva kuva); itsereflektio; dokumentärfilmer; filmning; självreflektion