Metsätalo avajaisten aikaan 7.9.1940 - Vesterinen, Emil
Arkkitehti Jussi Paatelan suunnitteleman talon julkisivu Unioninkadulta. Arkkitehti Jussi Paatelan suunnitteleman rakennuksen tiloissa toimi Helsingin yliopiston metsätieteellinen laitos ja Metsätieteellinen tutkimuslaitos.
Keywords: yliopistot; uusklassismi; sisäänkäynnit; rakennussuojelu; rakennukset; portaalit; korkeakouluopetus; katukiveys; kadut; julkiset rakennukset; istutukset; ikkunat; Helsingin yliopisto; funktionalismi