Ratulan kartanon eteläfasadi Artjärvellä - Welin, P. O.
fyysinen kuvaus: vaaka
Keywords: kartanot; puutarhat; polut; kasvit; istutukset; kuistit; tuuliviirit; päivänvarjot; Suomi, Artjärvi, Ratula, Artjärvi, Ratula