Kaksi shipibo-intiaanimiestä suurien jousien kanssa - Karsten, Margit
sisällön kuvaus: Kaksi shipibo-miestä suurien viritettyjen jousien kanssa. Taustalla Ucayalijoki.
Keywords: henkilövalokuvaus; jouset; , Peru, Peru, Yarinacocha, Ucayali