Purkajasuon laajaan kivikautiseen muinaisjäännösalueeseen kuuluu pyyntilaitteiden jäännösalue. Tulvahiekka ja suokerrokset ovat säilyttäneet kivikautisia puusta ja tuohesta valmistettuja kalastusvälineitä. - Laulumaa, Vesa
sisällön kuvaus: Yleiskuva
Keywords: kivikausi; kalastuspaikat; kalastus; Suomi, Oulu, Purkajasuo Oulu, Oulu, Purkajasuo; Purkajasuo (Oulu)