Osuuskaupan toimitalo ja päämyymälä, Pitkäkatu 23 - Lakio, Viljo
fyysinen kuvaus: vaaka
Keywords: rauniot; sodat; talvisota; liikerakennukset; osuustoiminta; Suomen entinen kunta/pitäjä, Käkisalmi, Käkisalmi