Vuohien ja lampaiden laitumelle lasku keväällä - Kuronen, Aira
sisällön kuvaus: @paikka:INKERI, Venäjä, Leningradin alue, Kingissepin piiri, Soikkola, Viistinä
Keywords: vuohenhoito; lampaanhoito; paimentaminen; Inkeri, Venäjä, Soikkola