Ii, Ulkokrunnin luotsiasema ja pooki - Peltonen, Karim
sisällön kuvaus: Oulun yliopiston Perämeren tutkimusaseman tilat Ulkokrunnin vanhalla luotismasemalla. Merenkulkulaitoksen inventoinnissa arvotettu kohde. Kuvassa pooki (tunnusmajakka) ja luotsiasema.
Keywords: Merimerkit; Luotsilaitos; Luotsaus; Merenkulkulaitos; Pookit; Suomi, Ii, Ii