matto; plyysimatto
fyysinen kuvaus: Värikäs kuviollinen plyysimatto. Loimi on vaaleaa puuvillaa, nukka polypropeenia. Kaikki reunat on kantattu loimilankaompelein.
Keywords: mattor; fångar; fängelser; fångvård; käyttöaika: viimeistään 1993 arviolta