Valkealan kirkko. - Jokinen, Martti
sisällön kuvaus: Valkealan kirkko,ulkokuva. Lähikuva päätytornin pääsisäänkäynnistä.
Keywords: kirkkorakennukset; kirkolliset rakennukset; Armas Lindgren; Bertel Liljeqvist; tiilirakennukset; Suomi, Valkeala, Valkealan kirkko, Valkeala, Valkealan kirkko