merikartta; Vaasan saaristo
fyysinen kuvaus: Merikartta, rullalle kääritty. Vaasan saaristo. MKH:n karttapaino 1957. Tehty merkintöjä punakynällä. Homeessa, huonokuntoinen
Keywords: kartat; laivat; majakkalaivat